dilluns, 2 de novembre del 2009

Gran éxit de la Castanyada organitzada pels veïns

Gràcies a l'iniciativa dels nostres veïns de Can Derrocada, destacadament en Miquel, la Yolanda i en Ramón, vàrem celebrar a la carpa la Castanyada popular, que va finalment aplegar més de 130 persones, unes 90 de Can Derrocada i una quarentena més del nucli i altres barris de Sant Pere de Vilamajor.

El format de la festa, un sopar de barri, va fer que la convocatòria fos restringida a cercles que poguessin ser controlables, no descartant per a properes celebracions, amb més temps, compartir l'organització (i la feina) amb altres entitats del poble, en especial la dels Veïns de Sant Pere de Vilamajor, entitat que va comptar no obstant amb una nodrida representació a la Castanyada.

Els més de 100 litres d'excel.lent brou elaborat sota la direcció de la incansable Yolanda va ser adobat amb els galets, obtenint finalment una escudella amb la seva esquisida i ben complerta carn d'olla amb verdures i cigrons.
També es van brassejar uns quants quilos de costelles de xai per als menys decidits a la carn d'olla.

La festa ja va començar amb la instal.lació de dos imponents castells inflables que van fer les delícies de la vintena dels més menuts que ens van acompanyar, i avançada la nit varem poder veure a uns quants de no tant menuts revolcant-s'hi.

Regat amb vi, cava i refrescs, l'àpat va continuar amb les tradicionals castanyes i moniatos, amb el seu corresponent moscatell.

La música de fons va amenitzar tota la vetllada, i tot i els calefactors de què es disposava, la benigna temperatura ambient va fer que no calgués connectar-los.

El partit del Barça va -com sempre- frenar l'assistència dels més afeccionats fins les 10 del vespre, per bé que a aquella hora, el sopar ja havia estat servit per als més menuts.

Des d'aquí volem agraïr l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor, al nostre Alcalde -que va acceptar l'invitació per a assistir-hi- i a la Brigada, pel seu suport a l'acte, així com també als Tryphaires per prestar-nos els altaveus. I evidentment als pencaires, especialment en Miquel, la Yolanda i en Ramón, i al tots els veïns que hi van donar un cop de mà per a què la vetllada aconseguís l'éxit d'organització.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Endavant, ànims i molts panallets, castanyes i moniatos! :)